ANIVERSĂM TRECUTUL. PLĂNUIM VIITORUL

De 30 de ani, eforturile, cercetarea și inovația LG reprezentată prin produse și servicii, își primește validarea din partea fermierilor, acolo unde contează cu adevărat: în mijlocul culturilor atunci când vine vremea recoltării.

De aceea, de 30 de ani, câmpul este locul în care ne arătăm pasiunea pentru agricultură !

Aniversările sunt momentele în care oamenii se adună în același loc și sărbătoresc lucrurile bune întâmplate până atunci, împărtășindu-și experiențele și accentuând pasiunea, fiind totodată și o ocazie de a-și pune dorințe. Iar aniversarea LG face acest lucru: unește oamenii, produsele și serviciie LG pentru a sărbători 30 de ani.

Din păcate, aniversarea pe care ar fi trebuit să o sărbătorim alături de fermieri, distribuitori și parteneri din mediul de afaceri agribusiness nu a putut fi realizabilă din cauza situației la nivel global: răspândirea virusului COVID 19 și a limitării relațiilor interumane. În momentul în care ni se va permite acest lucru, vom dori să fim alături de toți partenerii noștri, într-un eveniment aniversar.

Profităm de această ocazie și dorim să vă mulțumim pentru faptul că ne-ați fost alături în acești 30 de ani de zile, în care compania noastră, Limagrain România, a crescut și s-a dezvoltat alături de dvs., introducând pe piața din România în fiecare an, cele mai noi produse, tehnologii și programe de marketing și vânzări, în vederea susținerii unei agriculturi sustenabile.

Echipa Limagrain România