“Câștigă Meciul” cu DuPont Pioneer

Compania DuPont Pioneer a organizat pe 22 ianuarie la Poiana Brașov un eveniment la care au participat peste 300 de fermieri și distribuitori de inputuri pentru agricultură din întreaga țară. “Marea Reuniune” cum a fost denumit evenimentul a debutat cu vizionarea unui film corporate construit sub logo-ul “Ne pasă de România”, moment urmat de discursul directorulului general al DuPont România Vasile Iosif, care a realizat o prezentare generică a companiei, precum și ale Au urmat apoi Piotr Gill, ‎Manager Crop Protection Products Central Europe at DuPont Poland, Chavdar Chavdar Dochev – Director de Operaţiuni Pioneer și Roxana Pastuhov, director marketing DuPont.

IMG_0615

 

În cea de-a doua parte a evenimentului Maria Cîrjă, Director Marketing RO&MD Pioneer, a prezentat portofoliul de hibrizi de de porumb și floarea soarelui pentru sezonul 2015. “În România vindem sămânță de porumb, floarea soarelui, rapiță și nu în ultimul rând soia o cultură care începe să reînvie în țara noastră. Pentru clienții dumneavoastră care nu au cultivat încă sămânță Pioneer le pregătim un mare program. Este vorba de “Câștigă Meciul”. Intrați în acest joc și veți câștiga cu siguranță. Cei mai importanți jucători ai noștrii vor intra în meci. Nu cred că mai este cineva în sală care nu a auzit de AQUAmax. Acești hibrizi au fost testați minim 4 ani în cercetare, minim 2 în loturile noastre comerciale și au demonstrat că în orice condiții de secetă atmosferică, secetă pedologică ei rezistă și produc. Nu puteam renunța din cauza secetei la cultura cea mai importantă care ne aduce cel mai mare profit porumbul. De aceea am adus acești hibrizi rezistenți la secetă, AQUAmax, care au capacitatea de a prelua din sol ultima picătură de apă, datorită unui sistem radicular foarte dezvoltat și  a unui aparat foliar cu un unghi foarte mic. E o plantă construită pentru a rezista la secetă”, a punctat Maria Cîrjă, care a prezentat pe rând jucătorii gata să intre în meci: P8523, P9175, P9241, P9486, P9903, P0023, P9911, P0216, P0412.

IMG_0475

În același context, Maria Cîrjă a vorbit participanților la eveniment și despre paleta de hibrizi de floarea soarelui ai companiei DuPont Pioneer pentru sezonul 2015.

“Dacă la porumb am atras atenția cultivatorilor prin această grupă AQUAmax, a trebuit să reacționăm și la floare. Dacă am rezoltat problema buruienilor prin tehnologia Express a trebuit să reacționăm și împotriva manei și a lupoaiei. Nu există altă metodă de a combate lupoaia decât dacă avem hibrizi cu rezistență genetică. Protector se cheamă brandul care include hibrizi cu rezistență genetică la lupoaie și la mană. Acești hibrizi P64LE19, P64LE25, P64LE99, P64LE20, P64HE39, P64LC53, P64HE118, P64LC108 sunt cei mai productivi din ce există în acest moment pe piață”, a conchis Maria Cîrjă.

Tot din partea companiei Pioneer au mai luat cuvântul Mihai Valentin, director tehnic și Jean Ionescu, director național de vânzări.

IMG_0430