Echipa de vânzări Euralis Semințe se reînnoiește

DSCF1958 -Începând cu luna ianuarie 2014, Euralis Semințe a finalizat toate procesele de recrutare pentru pozițiile de Area Manager pentru zonele I, V si VI. Astfel, Euralis Semințe va menține de acum înainte relația cu distribuitorii și partenerii din zona I – județele Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea –  prin Bogdan COSTEA. El are la bază o pregătire în mecanică agricolă și a lucrat timp de 8 ani în domeniul vânzărilor pentru unul dintre cei mai importanți distribuitori de utilaje din țară. Ambiția și determinarea sa l-au calificat pentru postul de Area Manager Zona I Euralis Semințe.  Bogdan COSTEA poate fi contactat la numărul de telefon 0758.085.608 sau pe adresa de e-mail bogdan.costea@euralis.com.

Pentru zona V – județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Satu-Mare și Maramureș – Euralis Semințe l-a integrat în echipa sa pe Cosmin MAIOR. Experieța sa este de 10 ani în agribusiness, specializându-se în ultima perioadă pe comercializarea de semințe pentru cultura mare. Cosmin a urmat cursurile Facultății de Agricultură din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara. Cosmin MAIOR, Area Manager Zona V Euralis Semințe, poate fi contactat la numărul de telefon 0758.085.668 sau pe adresa de e-mail cosmin.maior@euralis.com.

Bogdan LAPUSTE va ocupa începând cu această lună funcția de Area Manager Zona VI Euralis Semințe – județele Vaslui, Bacău, Neamț, Iași, Suceava și Botoșani. El lucrează în agribusiness de mai bine de 10 ani, experiența obținută în cadrul unor importante companii de trading cu cereale la nivel mondial. Bogdan LAPUSTE poate fi contact la numărul de telefon 0758.085.666 sau pe adresa de e-mail bogdan.lapuste@euralis.com.

Euralis Semințe deține astfel o echipă de teren închegată, care poate răspunde prompt nevoilor distribuitorilor noștri în Campania de Primavară 2014, formată din 7 Area Manageri, câte unul pentru fiecare zonă, și cinci Ingineri Agronomi de Promovare.