Frăția performanței în Insula Mare a Brăilei

DSCN6505Cei peste 2000 de participanți la Zilele Câmpului, manifestare derulată în cadrul Centrului de Excelență din Insula Mare a Brăilei, au putut observa rezultatele parteneriatului dintre SC Agricost și Compania DuPont Pioneer, sinonim cu succesul. Manifestarea a fost un bun prilej pentru promovarea unei agriculturi competitive, de consolidare a relațiilor dintre fermieri și firmele partenere consacrate de pe piața internă și internațională și de a împărtăși din experiența și tehnologiile practicate de specialiștii din Insula Mare a Brăilei.

Centrul de Excelență din Insula Mare a Brăilei a fost, în zilele 3 și 4 iunie, gazda unei noi ediții a Zilelor Câmpului, cel mai mare eveniment destinat promovării tehnologiilor moderne în agricultură și dezvoltării relațiilor dintre agricultori și distribuitori, organizat de SC Agricost, DuPont Crop Protection România și DuPont Pioneer.

În cele 2 zile de întâlniri în câmp, cei peste 2000 de participanți, fermieri din întreaga țară, distribuitori naționali și regionali de input-uri pentru agricultură, oficialități, cercetători din agricultură au avut oportunitatea de a vedea în câmp excelența și calitatea tehnologiilor și produselor DuPont Pioneer, cu sprijinul echipei Agricost. În cadrul evenimentului au fost prezentate strategii și tehnologii eficiente de protecția plantelor, genetică avansată, soiuri și hibrizi performanți în agricultură, precum și tehnologii de lucrări minime ale solului…

Camelia MOISE

Continuarea materialului in editia print a revistei AgroImpact mai/iunie 2014