Kongskilde, colaborare cu compania Kramp

Kongskilde Industries A/S s-a aliat într-o cooperare strategică cu Kramp pentru distribuţia de piese de schimb şi de uzură. Acordul va fi derulat începand cu prima jumătate a anului 2016.

Pentru a-şi consolida serviciile pentru clienti precum şi coerenţa în aprovizionare, Kongskilde a semnat un acord cu Kramp pentru distribuţia de piese de schimb şi de uzură Kongskilde catre importatorii si dealerii din Europa. Kramp va prelua distribuţia încă de la începutul anului 2016. Kramp este lider în Europa în furnizarea rapidă de consumabile, precum şi de piese de schimb şi de uzură pentru agricultură.

“De multă vreme am dorit să putem face livrări mai rapide de piese de schimb şi uzură pentru clienţii din întreaga Europă. Împreună cu Kramp, ca partener, Kongskilde va putea oferi în viitor cel mai bun serviciu de livrare din piaţă”, a declarat Ole Gade, CEO al Kongskilde Industries A/S.

Prin această cooperare piesele originale vor putea fi de acum livrate clienţilor, de catre Kramp, în majoritatea ţărilor de la o zi la alta. Pentru anumite pieţe, piesele vor fi livrate chiar a doua zi dimineata, dacă acestea sunt comandate înainte de ora 18. Kramp, de asemenea, va prelua si obligaţia stocurilor, iar pentru dealerii Kongskilde acest lucru înseamnă o simplificare a procedurii de  comandă, cu atât mai mult cu cât Kramp oferă deja  unora dintre dealerii actuali piese de schimb.

Livrarea pieselor Kongskilde se potriveşte foarte bine cu set-up-ul nostru de distribuţie, iar timpii de livrare vor fi extrem de atractivi pentru majoritatea clientilor. Clientul va comanda online sau telefonic, iar piesele vor fi livrate a doua zi dimineaţă. Cu greu poate fi ceva mai simplu, spune Carsten Thygesen, membru in Comitetului Executiv al Kramp.

Pe parcursul lunilor urmatoare, Kramp va constitui stocurile necesare şi va începe pregatirea personalului, înainte de demararea propriu-zisă a livrărilor. Pâna atunci, clienţii vor continua să comande piesele la Kongskilde.

 

Despre Kramp şi Kongskilde

Kramp este un furnizor rapid de consumabile precum şi de piese de schimb şi de uzură pentru agricultură şi este cunoscut ca fiind leader European în acest domeniu de activitate. Kramp are centre de distribuţie în mai multe ţări şi are o cifră de afaceri de 700 milioane Euro pe an. Firma este cunoscută pentru timpii scurţi de livrare şi înalta calitate a serviciilor.

Kongskilde este dezvoltator şi producător de echipamente pentru pregatirea solului de la mirişte la recoltare şi un lanţ optimizat de maşini pentru hrana animalelor din câmp pana la gura acestora. Kongskilde asigura toate metodele şi echipamentele pentru cultivarea pământului şi protecţia plantelor, firma fiind prezentă în multe ţări, la nivel mondial.