Nou produs pe bază de drojdie de bere de la HOFIGAL

Divizia de cercetare de la HOFIGAL a realizat un nou produs natural – drojdia de bere cu alfalfa și siliciu organic –  supliment alimentar extrem de valoros pentru sănătate.

“Enzimele și microenzimele prezintă asupra corpului uman efecte deosebite de care nu ne putem lipsi dacă vrem să fim sănătoși. Lor le datorăm o digestie  normală și un bun metabolism, iar abordarea naturală a oricărei boli degenerative are ca punct de plecare folosirea într-o cantitate cât mai mare a vegetalelor bogate în enzime și/sau a extractelor din acestea”, a punctat Ștefan Manea, directorul general al companiei HOFIGAL.

La rândul său, Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, a declarat:                     “Drojdia de bere în sine se comportă ca o adevărată uzină de medicamente și produce întreaga gamă de aminoacizi esențiali fiind capabilă să acopere carențele de vitamine ale complexului B. Una dintre proprietățile sale cele mai benefice care interesează timpurile moderne, este aceea de a ține sub control efectul devastator al hepatitelor virale,  conform studiilor de peste 20 de ani bine reliefate de literatura de specialitate. Prin asocierea cu lucerna și topinamburul, bogat în siliciu organic, am obținut un produs care ajută la recăpătarea energiei vitale, suport al tuturor activităților fizice și psihice pe care le desfășurăm”.

Noul supliment alimentar combate factorii responsabili de apariția bolilor de inimă, acționează benefic în răceli și boli infecțioase și normalizează greutatea corporală grație cromului din drojdia de bere.

drojdie de bere - Hofigal