Noutățile aduse de BIG la Agraria 2015

La ediția din 2015 a târgului Agraria, din perioada 23-26 aprilie, BIG va prezenta vizitatorilor tractoarele BCS, accesoriile destinate primăriilor și noile produse din gamele Stihl și Viking. De asemenea, pe lângă demonstrațiile utilizării acestor unelte, în parcarea târgului va fi amplasat un cort Kärcher, unde clienții vor putea vedea la lucru spălătoarele cu presiune.

Timp de 10 ani, BIG a fost prezent la Agraria prin expunerea și prezentarea produselor, dar și prin demonstrații de utilaje și accesorii pentru ferme, grădini sau domeniul forestier. Din mărcile expuse nu au lipsit Stihl, Viking, BCS, Honda, Makita, Karcher și altele. În urma acestor participări, BIG a reușit să crească notorietatea brandului și să creeze relații profesionale, comerciale sau de parteneriat cu foarte mulți clienți.

Brandul BIG este noua față a firmei Dynamic Tools, care are o experiență de 17 ani pe piața autohtonă de distribuție scule și utilaje profesionale, fiind înființată în 1998. De-a lungul timpului, compania și-a extins rețeaua de magazine în mai multe localități din România, având în prezent 9 puncte de lucru în: Bistrița, Cluj-Napoca, Beclean, Ilva Mică, Năsăud, Drobeta Turnu-Severin și Băile Herculane. În plus, toate produsele care se regăsesc în aceste magazine sunt disponibile și pe big.store.ro.