Rebranding pentru DowDuPont – Corteva Agriscience

Divizia de agricultură DowDuPont a anunțat numele pe care îl va avea în momentul separării de compania mamă, preconizat pentru 1 iunie 2019. Astfel, compania de agricultură rezultată se va numi Corteva Agriscience, denumirea fiind derivată din îmbinarea cuvintelor “inimă” și “natură”.

“Acesta este începutul unei călătorii fascinante”. Corteva Agriscience aduce împreună trei afaceri apropiate și dedicate generațiilor de fermieri. Noul nostru nume recunoaște istoria noastră și, în același timp, exprimă orientarea spre viitor și angajamentul nostru pentru a crește productivitatea fermierilor și starea de sănătate și de bine a consumatorilor pe care aceștia îi deservesc. Având cel mai echilibrat portofoliu de produse din industria în care activăm și o experiență de aproape un secol în agricultură precum și o capacitate de inovație ne-egalată, Corteva Agriscience va deveni o companie de agricultură de top, axată pe colaborarea cu membrii lanțului alimentar pentru a crea un flux sigur de hrană sănătoasă”, a declarat James C. Collins Jr. – Chief Operating Officer al diviziei de agricultură DowDuPont.

Corteva Agriscience va uni activitățile DuPont Crop Protection, DuPont Pioneer și Dow AgroSciences prin crearea unei companii autonome care va transforma piața și va avea poziție de lider pe segmentele de piață: Semințe, Protecția Culturilor și Agricultură Digitală.

Noua companie a dezvoltat talente, tehnologii, inovații și capacități de cercetare care îi vor conferi o poziție unică în a transforma sistemul de alimentație ajutând fermierii sa producă mai mult și mai sănătos, utilizând o cantitate mai redusă de resurse naturale.

“Vom continua să investim în unele dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci din domeniul agricol: Pioneer, Mycogen, nou lansatul Brevant pentru mărcile de semințe și produsele noastre premiate de Protecție a Culturilor precum fungicidele Aproach Prima și erbicidele Quelex cu Arylex activ. În același timp vom aduce pe piață produse noi cu ajutorul tehnologiilor proprii”, a conchis Collins.

DowDuPont a anunțat, odată cu numele companiei noi de agricultură, Corteva Agriscience (www.corteva.com), și identitatea de brand, precum și logo-ul acesteia în cadrul târgului agricol Commodity Classic, cea mai importantă expoziție de acest tip din SUA.

Sediul central al noi companii va fi localizat în Wilmington, Delaware, SUA și va asigura funcții cheie de suport pentru corporație. Sediile din Johnston – Iowa și Indianapolis – Indiana, vor servi drept centre globale de afaceri cu rol de conducere pentru liniile de business, funcțiile de suport al afacerii, activitățile de cercetare și dezvoltare, lanțul global de distribuție și activităților de vânzare și marketing.

DowDuPont va sprijini noul brand prin intermediul unor evenimente dedicate care vor avea loc până la momentul în care divizia va deveni o companie independentă.