Syngenta a lansat platforma “Toți pentru vin”

Compania Syngenta a anunțat lansarea platformei de comerț online “Toți pentru vin”, o inițiativă menită să susțină viticultura românească.

“În contextul încetinirii ratei de consum de vin din lanțul HoReCa, compania Syngenta a demarat acest proiect, în luna martie, pentru a susține ramura viticolă. Noi credem că, pentru ca această platformă să fie un succes, trebuie ca angajamentul să fie împărțit. Pe de o parte, Syngenta își ia angajamentul pentru administrarea platformei, pentru lansarea ei către marele public și pentru promovarea ei, iar dumneavoastră, viticultorii, pe de altă parte trebuie să administrați responsabil pagina propriei podgorii, urmărind o politică de preț competitivă pentru a atrage cât mai mulți clienți și a vă spori astfel vânzările. De asemenea, în pagina de platformă, veți avea oportunitatea să creați și oferte speciale de preț. Credem că acest proiect are în spate o cauză care se bazează pe forța comunității și pe solidaritate. Atunci când cumpărăm o sticlă de vin, banii noștri susțin viticultorul care a făcut-o, pe cel care are grijă de podgorie și investește în tehnologie și enologi ca să ne aducă vinul perfect. Banii noștri, ai cumpărătorilor de vin local, îi susțin pe cei care creează locuri de muncă în comunitatea locală, asigurând astfel bunăstarea lucrătorilor”, a punctat Andreea Caimac, Director Marketing culturi horticole, care a detaliat, în context, pașii necesari pe care trebuie să-i parcurgă viticultorii pentru a-și crea cont pe platformă și pentru a utiliza eficient acest instrument.

Din echipa Syngenta care a participat la întâlnirea digitală de astăzi, 11 august, au făcut parte: Andreea Caimac – Director Marketing culturi horticole România și Moldova, Iulian Zafiu – Director de vânzări culturi horticole România și Moldova, Iulia Nicola – Manager Marketing Regiunea Black Sea și Ștefan Dragoș – Expert în noi tehnologii Regiunea EMEA.

Platforma “Toți pentru vin” va fi disponibilă marelui public în aproximativ 2 luni, potrivit estimărilor.