Un an cu ADAMA, plin de reușite

Compania ADAMA sărbătorește un an de la schimbarea numelui si a strategiei de piață. A fost un an plin de provocări, dar mai ales de reușite. Cu rezultate dovedite în câmp și cu un renume clădit în timp, specialiștii ADAMA caută permanent soluții viabile pentru a dezvolta o agricultură modernă și performantă.

În acest timp, compania a adus pe piața din România 6 produse noi pentru cereale, legume, viță de vie, pomi fructiferi, sfeclă de zahăr și cartof. În următorii 3 ani, ADAMA are în dezvoltare un număr de 33 de produse noi și și-a propus să devină una dintre cele mai active companii de pe piața din România.

ADAMA are o capacitate unică de a formula și dispune de resursele necesare pentru a achiziționa noi substanțe active, fapt ce aduce compania mai aproape de jucătorii din piața de cercetare și dezvoltare. Compania deține produse cu molecule ieșite de sub patent precum și molecule proprii. Produsele deja consacrate cu o singură substanță activă sunt cele care ne mențin pe poziția de lider.

Din 2013, compania ADAMA ocupă un loc în topul suprafețelor totale tratate cu produsele ADAMA, fapt ce ambiționează echipa și o motivează să ofere cele mai bune soluții tehnologice.

Echipa ADAMA a crescut de la 11 angajați la 37. În cursul anului trecut s-a menținut în aceeași formulă, pe care intenționăm să o păstrăm pe viitor. Misiunea noastră continuă să fie formarea unei echipe bine pregătită, profesionistă, capabilă să concureze pentru poziția de lider de piață.

Transformarea de la o companie de substanțe chimice la un furnizor de soluții optime pentru agricultură reprezintă o nouă eră pentru ADAMA. Pe lângă un nume nou, dezvoltăm și o nouă personalitate la nivel mondial, o strategie globală unică cu accent pe simplitate, calitate și valoare adăugată în beneficiul fermierului. ADAMA devine un actor global, ce oferă noi perspective pentru dezvoltarea agriculturii.

Despre ADAMA Agricultural Solutions

ADAMA Agricultural Solutions Ltd., cunoscută anterior sub numele de Makhteshim Agan Industries Ltd., producător şi distribuitor de soluții de protecție a plantelor, unul din liderii mondiali ai industriei și lider mondial în furnizarea de produse ieșite de sub patent. Compania oferă agricultorilor soluţii eficiente care vizează întregul ciclu economic agricol şi care includ protecţia plantelor, tehnologii agricole de ultimă oră şi soluții complementare producţiei. În 2014, cifra de afaceri a companiei a depăşit 3 miliarde de dolari, plasându-se pe locul 7 în clasamentul industriei agrochimice. Caracteristicile emblematice ale companiei sunt reprezentate de tradiţia în inovaţie, abordarea centrată pe agricultor a dezvoltării de noi produse şi respectarea strictă a normelor de protecţie a mediului şi de control al calităţii. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi: www.adama.com